perjantai 12. elokuuta 2011

Plokaajat on muotia

Olen kirjoitellut vuosikausia muka-anonyyminä omanaamaisena ja melkein nimisenä nickinä bittiavaruudessa parinsadan muun naisen kanssa. Tapa on hyvä ja eheyttävä mutta samalla tylsä ja vähemmän väkevä, samat jutut kiertävät kehää kuin vauvalehtien tarinat ja kehitystä ei tapahdu, päinvastoin huomaan taantuvani toistelemalla itseäni. Ja mitäpä en muodin takia tekisi, se kun on synonyymi nickilleni ja persoonalleni, ehhehehe. Niin jos muoti on samaa kuin mukavimmat verkkarit jalassa ja Meandin uusin mallisto niin olen melko guru ja valveutunut tosifani.

Ei se kuitenkaan väärin voi olla. Kirjoittaminen on halpaa, toisin kun Meandin vaatteet ja eheyttävää, toisin kuin moni muu voimauttava ja vakuttava toiminta. Olen helvetin huono käyttämään mitän muuta kuin nettiä ja siinäkin onnistun sössimään virustorjunnat huutamaan hoosiannaa ja hermostun kun kysellään jotain stnan html-koodia. Mielummin naputtelen kyllä tai myöhemmin nappia ja näytän taasillalla läppäriä miehelle ja kiroan kun se ei toimi.

Tästä plokista ei tule mitään silmäniloa tai tyylitussarointia vaan raakaa ja rumaa katsottavaa ja säälittävää koodi-piiperrystä. Tämän plokin plokaaja pääsi säälistä läpi tietokoneen ajokortista eikä edelleenkään älyä excelistä muuta kuin sen, että se on nipottavien ekonomien täsmäase maailmanrauhan ratkaisuun eikä tätä voisi enempää se kiinnostaa. Asetukset ovat päin v*ttua mutta olkoon, se jos mikä eheyttää ja on muotia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti